Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - Budapest 1. ker. képes leírás: Futópad - Anita [2. oldal]
részletek »

Szolgáltatók - Budapest 1. ker.: Futópad - Anita [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Szolgáltatók - Budapest 1. ker.
Keresés
Találatok száma - 31 db
Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Eston

Eston

Az Estron munkatársaiként hisszük, hogy professzionális tanácsadói munkánk mellett folyamatosan új utakat kell felkutatnunk az Ön kifogástalan kiszolgálására. A következő ingatlanprojektjét tervezi? Kiváló referenciáink és szakmai megbecsülésünk alapján mindenkor a legjobb minőséget garantáljuk Önnek.

Egyházi úri szabó

Egyházi úri szabó

1988 óta foglalkozom méretes- és egyházi ruhák készítésével, javításával. Férfi öltönyt, nadrágot, mellényt, bocskait, attilát, kazinczyt, jogi talárt, evangélikus luther kabátot, katolikus reverendát, palástot, albát, stólát és föveget varrok egyedi méret alapján, saját és hozott anyagból is.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen! Elérhetőség:1215.Budapest Árpád u. 6. Tel:0670/9409292

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

Közlekedési balesetekben sérültek kártérítési ügyei, gépjármű károk. Ittas vezetés, közúti baleset okozása, szabálysértési ügyek. Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbejegyzési eljárás, változás bejegyzési eljárás a ma már kötelező elektronikus cégeljárással. Adásvételi szerződések, ajándékozási szerződések elkészítése, ellenjegyzése, véleményezése, és teljes körű ügyintézés az illetékes földhivatal előtt.

Debreczi Ügyvédi Iroda - Jogi tanácsadás: társasági jog, polgári jog, büntetőjog

Debreczi Ügyvédi Iroda - Jogi tanácsadás: társasági jog, polgári jog, büntetőjog

A Debreczi Ügyvédi Irodát 2008-ban alapította dr. Debreczi Géza ügyvéd. Az Ügyvédi Iroda szolgáltatásai az eseti, általános jogi tanácsadástól, egyes szerződések elkészítésén, valamint cégek állandó jogi képviseletén keresztül a peres beadványok megszerkesztéséig, és az eljáró bíróságok előtti jogi képviseletig terjednek, ezen túlmenően természetesen a büntetőügyekben az eljáró nyomozóhatóságok és a bíróságok előtt is képviseli Ügyfeleit.

Cronos Társkereső Iroda I. kerület

Cronos Társkereső Iroda I. kerület

A Cronos Társközvetítő Iroda, 13 éves tapasztalattal rendelkezik, gyors, személyre szabott segítséggel, sikeresen működik, az ország egész területén. A legfontosabb, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb módot az áhított társ megtalálására. Akinek jobban megfelel egy kötetlenebb rendszer, az weboldalunkon regisztrálva választhatja az online társkeresést, ahol több ezer fényképes társkereső közül választhat. Ami ezen túl mutat, az a személyes, szakértői segítséggel történő társkeresés. Ha Ön nagyobb biztonságra vágyik, és úgy érzi segítségünkkel bátrabban és nagyobb eséllyel vágna bele a párkeresésbe, vagy szeretné elkerülni az első kapcsolatfelvétellel járó kudarcélményeket, akkor szeretettel várom irodánkban!

Budapest 5000 Ügyvédi Iroda

Budapest 5000 Ügyvédi Iroda

A Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda 1997. júliusában alakult. Alapítói a Magyar Villamos Művek Rt. korábbi Jogi és Igazgatási Főosztályának jogtanácsosai voltak. A Budapesti Ügyvédi Kamara 0507/1997/a sz. határozatával rendelte el az Ügyvédi Iroda nyilvántartásba vételét. Az alapítók több évtizedes tapasztalattal rendelkeztek az energia-jog területén, mely területen szerzett szakmai ismereteiket nagy alázattal és elhivatottsággal igyekeztek állandóan tökéletesíteni. Hogy miért? Szerencsések azok, akik hobbijukként szeretik a hivatásukat és szűkebb szakterületüket. Az iroda alapítói egytől egyik ilyenek voltak: éjszakába nyúló eszmecseréket folytattak egy-egy jogszabályváltozás, vagy aktuális jogügylet részletkérdései kapcsán, hogy aztán másnap utána olvassanak, utána kérdezzenek, újabb részletekkel, fejleményekkel lepjék meg magukat és a velük együtt gondolkodó munkatársaikat. Talán ennek a szenvedélynek, talán személyes kapcsolatainak köszönhetően irodánk rövidesen Magyarország vezető energiajogra, ezen belül is a villamos energiával kapcsolatos jogi területre specializálódott ügyvédi irodája lett.

Hirdetés
Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Biorezonancia.org

Biorezonancia.org

Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal. A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. A biorezonancia segítségével könnyen szokhat le dohányzásról, vagy könnyítheti a fogyást is.

BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Autómentés és szállítás

Autómentés és szállítás

Autómentés gyorsan és szakszerűen az egész ország területén! Munkatársaink Pest megyében akár 30 percen belül megérkeznek a helyszínre, és megkezdik a segítségnyújtást. Autó bikázás, akkumulátor-, vagy kerékcsere? Megoldjuk! Az autószállítás mellett motorját, hajóját, vagy munkagépét is biztonságosan eljuttatjuk a kívánt helyre. Vállalkozását furgon- és kisteherautó mentéssel állítjuk vissza a helyes útra. Magyarország területén belül nem számítunk fel útdíjat. Keressen minket, bízza autómentőinkre a nehéz munkát!

Anita Fodrászat

Anita Fodrászat

Igényes környezet, magas színvonalú kiszolgálás, barátságos, mindig segítőkész csapat várja Önt. Évek óta együtt dolgozunk egy csapatként, barátként. Harmonikusan működünk együtt, ami időt spórol a vendégeknek. Egy kávé vagy tea mellett kicsit ellazulhat, és újult erővel lép ki tőlünk.

Tuti menü