Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közérdekű - Budapest 1. ker. képes leírás - Budapest 1. kerület.tlap.hu
részletek »

Közérdekű - Budapest 1. ker. - Budapest 1. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Közérdekű - Budapest 1. ker.
Keresés
Találatok száma - 10 db
Utcakereső

Utcakereső

Budapest, Debrecen, Békéscsaba, Eger, Érd, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg utcáit kereshetjük meg.

Térkép

Térkép

Az első kerület térképe található meg. Kiemelt jelzéssel a szállások, látnivalók, wellness, spa, szolgáltatások, konferencia, üdülési csekk, programok láthatóak, valamint el lehet jutni minden olyan linkre, ami az első kerülettel kapcsolatos lehet.

Kerületi Rendőrkapitányság

Kerületi Rendőrkapitányság

A kerület felelős rendőrkapitányságának címe, telefonszáma és elérhetőségei találhatóak meg, valamint közvetlenül a rendőrség honlapjára lehet eljutni és ott az adott oldal továbbirányít a rendőrségen bel.

Kerületi Önkormányzat

Kerületi Önkormányzat

A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat lapja. Hasznos információkkal, az aktuális programlehetőségekkel, pályázatokkal és intézmények linkjeivel. Az első kerület legfrissebb hírei is olvashatóak.

Házasságkötők

Házasságkötők

Ülőhely: 100 fő Állóhely: 30 fő Részletek: - a helyszín a szabadban van, - igény szerint tartanak esküvőket, - csak szombaton tartanak esküvőket, - parkolási lehetőség ingyenes, - csak felvételről van zeneszolgáltatás, - ez egy külső helyszín, de anyakönyvvezetőt nem biztosítanak, - az anyakönyvvezető szervezi az esküvőket. Két helyen, a kisebb Kerengő udvarban és a nagyobb Dominikánus udvarban esketnek, de rossz idő esetén belső termet biztosítanak. A helyszínt helyben kell lefoglalni, de a hivatalos szertartást az I. kerületi anyakönyvi hivatalban.

Fogszakorvosok 1. kerület

Fogszakorvosok 1. kerület

Az első kerületi fogszakorvosok listája, itt fellelhető az elérhetőségük, akár levélben, akár telefonon. Több , mint 40 fogszakorvos neve található meg, ezek az adatok folyamatosan frissülnek, a rendelők felsorolása fizetőssé vált. Ha első kerületben szeretne első kerületi fogorvost találni, akkor ezen a linken megtalálja őket.

Budavári Általános Iskola

Budavári Általános Iskola

A műemléki környezet egyedülálló lehetőségeket biztosít a tanulás és a szabadidő eltöltéséhez. A Mátyás-templomra és a Dunára néző gyönyörű panorámát, az egészséges zöldövezeti környezetet kiegészítik az iskola barátságos és gyermekközpontú terei.

Budai Egészségközpont, 1. kerület

Budai Egészségközpont, 1. kerület

Hívja diszpécserszolgálatunkat a 489-5200-ás telefonszámon, és jelentkezzen be alap vagy teljes körű szűrővizsgálatra! Amennyiben 5 munkanapon belül van szabad időpont, és az megfelel Önnek, úgy az alap szűrés árából 15%, a teljes körű szűrővizsgálat árából 20% kedvezményt biztosítunk! A magán egészségügyi piac talán legátfogóbb menedzserszűrő programjában minden szervrendszert specialista vizsgál, az adott szakma követelményeinek megfelelően kialakított és felszerelt szakrendelő helyiségben.

Bilimbó Óvoda

Bilimbó Óvoda

Üdvözöljük! Intézményünk immár 6. éve működik egy csendes, családias környéken. Továbbra is várunk Mindenkit szeretettel, aki bölcsődét keres, születésnapi zsúrt szeretne tartani, nyári táborra jelentkezik vagy megtetszett neki valamelyik szülői előadásunk.

Hirdetés
Advopatent

Advopatent

Már 1971-ben felmerült néhány állami irodában dolgozó szabadalmi ügyvivőben önálló, a lehetőségek szerint az állami kötöttségektől független szabadalmi iroda létesítésének az igénye. Akkoriban azonban szabadalmi ügyvivői munkaközösség alapítására még nem volt lehetőség, és magánpraxist sem lehetett folytatni. A szabadalmi ügyvivői munka individuális jellegének legjobban megfelelő keretnek egy ügyvédi munkaközösségen belüli szabadalmi iroda látszott, ahol a sok vonatkozásban ügyvédi és szerzői jogi munkával szerves kapcsolatban álló szabadalmi ügyvivői tevékenységet a lehető legjobb körülmények között lehetett folytatni. Mások mellett az akkori budapesti 29. sz. Ügyvédi Munkaközösség volt kész ilyen szervezet létrehozására. Az Ügyvédi Kamara elnökével 1972-ben történt a megállapodás és nyomában 1973 januárjában egy szabadalmi ügyvivővel ennek az Ügyvédi Munkaközösségnek a keretén belül kezdte meg működését az Advopatent Szabadalmi Iroda. Az ügyvivők száma azon év szeptemberében kettő, októberében pedig már három fő volt. 1976-ban egyike voltunk annak a néhány irodának, amely az Igazságügyi Minisztérium IM 80.060/5/1976 rendelete értelmében elsőként jogosult volt külföldi ügyek magyarországi képviseletének ellátására.

Tuti menü