Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 1. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Budavári - Arany [5. oldal]
részletek »

Budapest 1. kerület képes leírás: Budavári - Arany [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Budavári Általános Iskola

Budavári Általános Iskola

A műemléki környezet egyedülálló lehetőségeket biztosít a tanulás és a szabadidő eltöltéséhez. A Mátyás-templomra és a Dunára néző gyönyörű panorámát, az egészséges zöldövezeti környezetet kiegészítik az iskola barátságos és gyermekközpontú terei.

Budapesti Történeti Múzeum

Budapesti Történeti Múzeum

Ferenc József és Erzsébet koronázása, jelmezes történelmi játék 6-11 éves gyerekeknek a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában, Budavári Palota E épület. 2010. január 16-án szombaton 10.30-tól. A program keretében a játék résztvevővel korhű ruhákban elevenítjük fel az ünnepélyes szertartás mozzanatait. Programvezető: Jeszenkovitsné Gebhardt Margit Telefonos felvilágosítás: a 487 88 54-es telefonszámon. Mindenkit szeretettel várunk !

Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium

Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium

A Jóisten megadta az esélyt az országnak, és megadta az esélyt a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumnak is: 1997-ben újrakezdtük a tanítást. Mára az iskolai négy és hat évfolyamos képzéseinek keretében, 20 osztályban mintegy félezer diák tanul, akik minden reggel a Budai Vár, a Mátyás-templom és a Halászbástya sok száz éves falainak árnyékában érkeznek meg a gimnáziumba. Fenntartónknak és támogatóinknak köszönhetően magas színvonalú informatika-, fizika-, kémia-szaktanteremben, nyelvi laborban ismerkedhetnek meg növendékeink a számítástechnikával és az idegen nyelvekkel, egyedi kialakítású rajzteremben tanulhatnak a művészetről, országos versenyek megtartására is alkalmas szertornateremben tehetnek egészségükért, vagy éppen együtt imádkozhatnak csodálatosan meghitt hangulatú saját kápolnánkban. Nemzeti ünnepeink méltó megünneplésének biztosít helyszínt Parlamentre néző lenyűgöző panorámájával a Díszterem. Iskolai és iskolán kívüli programjainkon - a szórakoztató, nem pusztán az elméletre szorítkozó tanulmányi versenyeken, a táborokban és vízitúrákon -, melyeket lendületes, férfi kollégákat is nagy számban felvonultató tantestületünk tagjai szerveznek.

Budapest Now

Budapest Now

The luxury apartments of Budapest Now can be found in Budapest, on the River Danube, next to the glittering Budapest icon, the Chain Bridge. The apartments are located on the first floor of a beautiful, World Heritage-listed building built in 1871; it is one of the most beautiful creations of architect Imre Steindl, also famous for Budapest's Neo-Gothic Parliament building. The apartments, designed to accommodate 2 to 4 people, were recently renovated and are tastefully equipped with Italian-style furniture. They include fully-equipped kitchens, bathrooms, bed linens, towels, cable television, and LAN or free wireless internet access. We take reservations for both short-term and long-term stays.

Budapest 5000 Ügyvédi Iroda

Budapest 5000 Ügyvédi Iroda

A Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda 1997. júliusában alakult. Alapítói a Magyar Villamos Művek Rt. korábbi Jogi és Igazgatási Főosztályának jogtanácsosai voltak. A Budapesti Ügyvédi Kamara 0507/1997/a sz. határozatával rendelte el az Ügyvédi Iroda nyilvántartásba vételét. Az alapítók több évtizedes tapasztalattal rendelkeztek az energia-jog területén, mely területen szerzett szakmai ismereteiket nagy alázattal és elhivatottsággal igyekeztek állandóan tökéletesíteni. Hogy miért? Szerencsések azok, akik hobbijukként szeretik a hivatásukat és szűkebb szakterületüket. Az iroda alapítói egytől egyik ilyenek voltak: éjszakába nyúló eszmecseréket folytattak egy-egy jogszabályváltozás, vagy aktuális jogügylet részletkérdései kapcsán, hogy aztán másnap utána olvassanak, utána kérdezzenek, újabb részletekkel, fejleményekkel lepjék meg magukat és a velük együtt gondolkodó munkatársaikat. Talán ennek a szenvedélynek, talán személyes kapcsolatainak köszönhetően irodánk rövidesen Magyarország vezető energiajogra, ezen belül is a villamos energiával kapcsolatos jogi területre specializálódott ügyvédi irodája lett.

Budai Egészségközpont, 1. kerület

Budai Egészségközpont, 1. kerület

Hívja diszpécserszolgálatunkat a 489-5200-ás telefonszámon, és jelentkezzen be alap vagy teljes körű szűrővizsgálatra! Amennyiben 5 munkanapon belül van szabad időpont, és az megfelel Önnek, úgy az alap szűrés árából 15%, a teljes körű szűrővizsgálat árából 20% kedvezményt biztosítunk! A magán egészségügyi piac talán legátfogóbb menedzserszűrő programjában minden szervrendszert specialista vizsgál, az adott szakma követelményeinek megfelelően kialakított és felszerelt szakrendelő helyiségben.

Bonfini Kert

Bonfini Kert

Az Étterem gyönyörű történelmi környezetben fekszik az első kerületben. Hatalmas ablakai az ódon várfalra és a gyönyörű Bonfini kertre néznek. Természetes anyagokból kialakított berendezése kifinomultan elegáns, mégis barátságos. A Bonfini kitűnő konyhájáról ismert az ínyencek körében. Az étterem séfje Riskov Vlad, a kreatív és fúziós konyhaművészet nemzetközileg elismert mestere. Kreációi külcsínben, és belbecsben egyaránt lenyűgözőek, saját receptjei alapján készített és töltött házi tésztái mennyeiek! Konyhájában kizárólag természetes alapanyagokkal dolgozik, amelyek egyenesen Itáliából érkeznek. Az ételekhez mesterséges fűszerkeverékeket, ízfokozókat nem használ!

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Biorezonancia.org

Biorezonancia.org

Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal. A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. A biorezonancia segítségével könnyen szokhat le dohányzásról, vagy könnyítheti a fogyást is.

Hirdetés
Bilimbó Óvoda

Bilimbó Óvoda

Üdvözöljük! Intézményünk immár 6. éve működik egy csendes, családias környéken. Továbbra is várunk Mindenkit szeretettel, aki bölcsődét keres, születésnapi zsúrt szeretne tartani, nyári táborra jelentkezik vagy megtetszett neki valamelyik szülői előadásunk.

BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Best Western Hotel Orion

Best Western Hotel Orion

Wenn Sie Budapest erleben und dabei die besondere Atmosphäre unserer schönen Stadt genießen möchten, dann ist das Best Western Hotel Orion, ein kleines, persönliches Hotel mit familiärer Gastfreundschaft, genau das Richtige für Sie. Unser Hotel befindet sich in einer ruhigen Seitenstraße auf der historischen Buda-Seite, nahe der Elisabethbrücke, nur wenige Schritte vom Donauufer entfernt. Das geschäftige, historische Zentrum befindet sich auf der anderen Uferseite, die Zitadelle und alle anderen Sehenswürdigkeiten sind ebenfalls leicht erreichbar, großteils sogar zu Fuß. Wir freuen uns, Sie bald bei uns begrüßen zu dürfen! Kálmán Kintli Direktor

Belga Söröző

Belga Söröző

A 90-es évek közepén Magyarországon kialakult egy vendégkör amelyiknek már nem csak a kőbányai volt világos. Bebizonyosodott, hogy igenis van helye a színesebb sörpalettának, s nálunk is szép számmal vannak olyanok, akik fogékonyak a sörkülönlegességek iránt. Ez a felismerés és a belgiumi útjaink során ott megtapasztalt hihetetlenül gazdag sörválaszték adta az ötletet, mi lenne, ha megcsinálnánk a főváros, sőt az ország első belga sörözőjét? Az elhatározást tettek követték és belevágtunk a Bem rakparti belga söröző építésébe. Ment is minden a maga útján, fejtörést csak az okozott, hogy honnan szerezzük be a belga söröket, ráadásul annyifélét, hogy az már valódi választéknak hasson. Ne feledjük, a Borsodi Sörgyár akkor végezte a pionírmunkát, s hozta be az első sörkülönlegességeket, ami számunkra választékbővítésnek épp elég volt, egy belga söröző kínálatának viszont meglehetősen szerény. Igy létrehoztunk egy importőr vállalkozást, és magunk kezdtük behozni Belgiumból a különlegességeket. Eleinte persze jóval kevesebb félét, mint manapság, talán másfél tucatnyit. Magyarországon azonban ez akkor maga volt a csoda. Az első időkben mi magunk jártunk ki Belgiumba kis furgonnal, utánfutóval. Sorra látogattuk a sörgyárakat, s akikkel sikerült megegyezni, azoktól elkezdtük vásárolni a sört.....és itt fogysztani az első kerületben ....

Bécsi kapu tér

Bécsi kapu tér

A Bécsi kapu a Várnegyedet és a Várhegyet közelítő második legfontosabb utat vezeti a platóra, környéke pedig a negyed legegységesebb képet mutató tere barokk, copf, kora klasszicista stílusú városi palotákkal. A Bécsi kapu tér 8. számú zárt félkörívű sarokerkélyes ház az Esterházy család tulajdona volt, utolsóként a volt miniszterelnök, gróf Esterházy Móric lakott benne. Udvarán egy több mint 50 éves védett szőlőtőke terem még napjainkban is. A mindenféle kezelés nélkül is egészséges Izabella-szőlő hajtása 1947-ben bújt elő a romok közül.

Beák és társa Ingatlaniroda

Beák és társa Ingatlaniroda

Társaságunk 1994 év elején alakult. Az alapítók a Fővárosi Ingatlanközvetítő Vállalatnál szerzett évtizedes tapasztalataikat kívánták hasznosítani. Kezdetben belvárosi lakások közvetítésével foglalkoztunk, komoly változást az 1996-os esztendő hozott. Ekkor új helyre, az Oktogonra költöztünk, ahol jelenleg is működünk.Az új hely, új feladatokat, új tevékenységeket is hozott. A közvetítői tevékenység kiszélesedett, irodák, üzletek és ipartelepek közvetítésével is foglalkozunk. 2002-ben közvetítői tevékenységünket elismerve, a Magyar Ingatlanszövetség

Autómentés és szállítás

Autómentés és szállítás

Autómentés gyorsan és szakszerűen az egész ország területén! Munkatársaink Pest megyében akár 30 percen belül megérkeznek a helyszínre, és megkezdik a segítségnyújtást. Autó bikázás, akkumulátor-, vagy kerékcsere? Megoldjuk! Az autószállítás mellett motorját, hajóját, vagy munkagépét is biztonságosan eljuttatjuk a kívánt helyre. Vállalkozását furgon- és kisteherautó mentéssel állítjuk vissza a helyes útra. Magyarország területén belül nem számítunk fel útdíjat. Keressen minket, bízza autómentőinkre a nehéz munkát!

Arany Kaviár Étterem

Arany Kaviár Étterem

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Orosz Újév beköszönte alkalmából új Tasting menüt állítottunk össze Önöknek. Az ortodox újév - ahogyan Oroszországban nevezik, a régi újév - a Julián-naptár szerint január 13-ra esik, amit szeretnénk mi is megünnepelni ebben a hónapban. Reméljük új ajánlatunk elnyeri tetszését és mihamarabb viszont látjuk egy Újévi koccintásra éttermünkben, ahol megkóstolhatják a Russky Standart legújabb Gold vodkáját, melyet Magyarországon nálunk először is merhetnek meg! Az első kerület szívében várjuk önöket!

Tuti menü