Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 1. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fitneszgépek - Budavári [4. oldal]
részletek »

Budapest 1. kerület képes leírás: Fitneszgépek - Budavári [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Fekete Holló Étterem

Fekete Holló Étterem

A Fekete Holló Étterem a Budai Várban található, ahol Mátyás király korhű vadászatára emlékeztető díszlettekkel dekorált, valamint korhű ételekkel és italválasztékkal kecsegteti minden kedves vendégünk fantáziáját. Az étterem két hangulatos teremből áll, melynek befogadó képessége 60 fő, valamint további 40 fő kiszolgálására berendezett terasz várja az ideérkezőket. Étel és italválasztékunk világszínvonalúan bőséges. A magyar konyha ízei mellett speciális hal- és vadételeket, valamint borkülönlegességeket kínálunk. Magyar díjnyertes borászok kedvelt borait és akár olyan borokat is kínálunk vendégeink részére, amelyek muzeális értékűek. A teljes kikapcsolódás jegyében esténként hangulatos élőzene várja és szórakoztatja vendégeinket. Térjen be hozzánk, legyen a vendégünk!

Eston

Eston

Az Estron munkatársaiként hisszük, hogy professzionális tanácsadói munkánk mellett folyamatosan új utakat kell felkutatnunk az Ön kifogástalan kiszolgálására. A következő ingatlanprojektjét tervezi? Kiváló referenciáink és szakmai megbecsülésünk alapján mindenkor a legjobb minőséget garantáljuk Önnek.

Egyházi úri szabó

Egyházi úri szabó

1988 óta foglalkozom méretes- és egyházi ruhák készítésével, javításával. Férfi öltönyt, nadrágot, mellényt, bocskait, attilát, kazinczyt, jogi talárt, evangélikus luther kabátot, katolikus reverendát, palástot, albát, stólát és föveget varrok egyedi méret alapján, saját és hozott anyagból is.

Édes Otthon Ingatlan

Édes Otthon Ingatlan

Az Édes Otthon Ingatlan Központ munkatársaiként arra törekszünk, hogy Ön személyre szabott ajánlatokat és tanácsokat kapjon ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, ingatlana piaci értékével, hitel-ügyintézéssel és befektetésekkel kapcsolatban. Célunk az igényes és megbízható közvetítői munka, ügyfeleink idejének és pénzének megkímélése. Irodánk lakóingatlanok, telkek, irodák, ipari és kereskedelmi ingatlanok , luxus ingatlanok és új építésű ingatlanok adás-vételével, bérbeadásával egyaránt foglalkozik. Ha Ön befektetni kíván, nem csak kiváló befektetési ajánlatok felkutatásában vagyunk partnerek, hanem azok mielőbbi jövedelmezőbbé tételében, hasznosításában is. Munkánkat több, mint 70 társirodánk is segíti, akikkel napi kapcsolatot tartunk fent. Ez által Ön nem csak a saját - több száz ingatlant tartalmazó - adatbázisunkból válogathat igénye szerint, hanem társirodák ajánlatait is naprakészen tudjuk kínálni. Cégünk tagja a több mint 150 tagot számláló Origo ingatlan adatbázisnak, és a Magyar Ingatlan Klubnak is, amely szakmai csoportosulások munkánk hatékonyságát nagy mértékben segítik.

Dunaparti Matróz kocsma

Dunaparti Matróz kocsma

Magunkról Álmodtunk egy Kocsmát a Duna parton, kicsit másképp, mint a szó köznapi értelemben hangzik! Kocsmát, ahol barátok, ismerősök találkoznak, megbeszélik ügyes-bajos dolgaikat, megosztják egymással örömeiket, ahol a bárpultnál el lehet beszélgetni a csaposhölggyel, vagy csapossal, ahova be lehet ugrani egy kávéra, sörre, fröccsre, de enni is lehet. A csodálatos dunai panoráma még élvezetesebbé teszi vendégeinknek, barátainknak az itt tartózkodást. DELIRIUM TREMENS - egyedül az országban nálunk kapható a "Delirium Tremens" nevu világos sör csapolva, nevéhez hűen 9.5% alkohol tartalommal. Edzett matrózoknak kifejezetten ajánlott, többek közt azért is, mert két éve megnyerte a "Világ legjobb söre" c?met. MINDEN AMI RUM - bárunk ajánlatában rengeteg fajta rum és rum alapú koktél várja vendégeinket, ahogy ez egy matróz kocsmától el is várható. ÉTELEINK - a Duna által érintett országok gasztronómiájából adnak keresztmetszetet. Az étlap három havonta változik, hogy minél több féle ételt tudjanak hűséges vendégeink megkostolni, nembeszélve arról, hogy így tudjuk legjobban ajánlani a szezonételeket. Látogasson el hozzánk!

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen! Elérhetőség:1215.Budapest Árpád u. 6. Tel:0670/9409292

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

dr. Bátori-Kallós Korinna ügyvéd, közlekedési szakjogász

Közlekedési balesetekben sérültek kártérítési ügyei, gépjármű károk. Ittas vezetés, közúti baleset okozása, szabálysértési ügyek. Cégalapítás, cégmódosítás, Cégbejegyzési eljárás, változás bejegyzési eljárás a ma már kötelező elektronikus cégeljárással. Adásvételi szerződések, ajándékozási szerződések elkészítése, ellenjegyzése, véleményezése, és teljes körű ügyintézés az illetékes földhivatal előtt.

Debreczi Ügyvédi Iroda - Jogi tanácsadás: társasági jog, polgári jog, büntetőjog

Debreczi Ügyvédi Iroda - Jogi tanácsadás: társasági jog, polgári jog, büntetőjog

A Debreczi Ügyvédi Irodát 2008-ban alapította dr. Debreczi Géza ügyvéd. Az Ügyvédi Iroda szolgáltatásai az eseti, általános jogi tanácsadástól, egyes szerződések elkészítésén, valamint cégek állandó jogi képviseletén keresztül a peres beadványok megszerkesztéséig, és az eljáró bíróságok előtti jogi képviseletig terjednek, ezen túlmenően természetesen a büntetőügyekben az eljáró nyomozóhatóságok és a bíróságok előtt is képviseli Ügyfeleit.

Hirdetés
Cronos Társkereső Iroda I. kerület

Cronos Társkereső Iroda I. kerület

A Cronos Társközvetítő Iroda, 13 éves tapasztalattal rendelkezik, gyors, személyre szabott segítséggel, sikeresen működik, az ország egész területén. A legfontosabb, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb módot az áhított társ megtalálására. Akinek jobban megfelel egy kötetlenebb rendszer, az weboldalunkon regisztrálva választhatja az online társkeresést, ahol több ezer fényképes társkereső közül választhat. Ami ezen túl mutat, az a személyes, szakértői segítséggel történő társkeresés. Ha Ön nagyobb biztonságra vágyik, és úgy érzi segítségünkkel bátrabban és nagyobb eséllyel vágna bele a párkeresésbe, vagy szeretné elkerülni az első kapcsolatfelvétellel járó kudarcélményeket, akkor szeretettel várom irodánkban!

Corner House

Corner House

Budapesten az I. kerületben, jól megközelíthető helyen található 40 m2-es apartmant ajánljuk olyan vendégek számára, akik központi helyen szeretnének szállást találni. A korábbi - berceli kastélyban szerzett - tapasztalatainkat hasznosítjuk az irodánk által üzemeltetetett vendégházakban, melyek Budapesttől 55 km-re Nagymaroson, a Mihály-hegy oldalában, 3.000 m2-es telken állnak. Az egyik házban három vendégszobával rendelkezünk közös fürdőszobával. A másik házban két fürdőszobás szoba van. A nyitott, fűthető, ellenáramoltatós kerti medence a két ház között épült.

Citadella

Citadella

A Gellérthegy története több ezer éves múltja a keltákig és rómaiakig nyúlik vissza. Régészeti leletek tanúsága szerint már a római korban őrtorony állott itt, később boszorkánytanyaként és a legenda szerint Szent Gellért püspök mártíromságának helyszíneként vált híressé és hírhedté is egyben. A mai erőd közvetlen elődje a Pesti Királyi Egyetem csillagvizsgálójának épülete volt, a 19. század első felében.

Burg Hotel

Burg Hotel

A budai Várnegyed a Világörökség része. Szállodánk főbejárata a Szentháromság térről nyílik, a festői panoráma nemcsak innen, hanem a szállodai szobákból is élvezhető. Mind a 26 szoba kilátása egyedülálló, és vendégeink az ágyból is gyönyörködhetnek a megvilágított Mátyás templom látványában.

Budavári Sikló

Budavári Sikló

Az 1870-ben megnyitott és 1986-ban felújított Budavári Sikló 95 m hosszú, 48 százalékos emelkedésű (60 m szintkülönbségű) sínpályáján két, lépcsős szerkezetű kocsi viszi a Budai várba a páratlan látványáért felszálló utasokat. A királyi vár különböző hivatalaiban dolgozó hivatalnokoknak elegük volt abból, hogy minden nap fel kellett mászniuk az irodájukhoz a Várhegyre. Az ő életük megkönnyítésére épült meg 1870-ben a gőzvontatású drótkötélpálya, amelyen egymással ellentétes irányban emelkedik illetve ereszkedik a két kocsi. A második világháborúban tönkrement közlekedési eszköz 1986-ig aludta 'csipkerózsika' álmát, amíg újra megindulhatott, de most már villanymotorral hajtva a füstölgő gőzgép helyett. Aki nem akar várni, vagy szívesebben gyalogol, az a Sikló helyett az Alagút jobb oldalán induló Király-lépcsőn kb. 10-15 perc alatt feljuthat a Várba. A sikló jelentős forgalmú időszakban folyamatosan, kisforgalmú időszakban maximum 10 percenként közlekedik, mindennap reggel fél 8-tól este 10 óráig.

Budavári Rétesvár

Budavári Rétesvár

A Budavári Rétesvár üzletünk a budai várkerületben, a Balta köz 4. alatt található. Üzletünk fő profilja a hagyományos, tardicionális magyar konyha kedvelt süteményének elkészítése, a rétes. A rétes nem csak a magyar vendégek kedvelt csemegéje, hanem a külföldi turisták kedvence is. A rétes mellett készítünk - szintén magyar ételkülönlegességeket, kenyérlángost, apró pogácsát, sajtos rudakat és más finomságokat. Ételeink mellé kiváló minőségű kávét, limonádét, málnaszörpöt, többféle üdítőitalt, és a melegebb napokban, fagylaltot kínálunk kedves vendégeinknek

Budavári Mátyás Étterem és Rendezvényterem (Fortunaház)

Budavári Mátyás Étterem és Rendezvényterem (Fortunaház)

Kedves Látogató, leendő Vendégünk! Szeretettel köszöntjük a Budavári Mátyás Étterem új, interaktív honlapján. Szeretnénk figyelmébe ajánlani elismert vendéglátásunk mellett az étterem legújabb szolgáltatásait, többek között a személyre szabott, speciális rendezvényszervezést és az interaktív asztalfoglalási lehetőséget. Kérjük, amennyiben kérdése, észrevétele vagy javaslata van, ossza meg velünk, hogy szolgáltatásaink az Ön segítségével még színvonalasabbak lehessenek. Kellemes időtöltést kíván a Budavári Mátyás Étterem személyzete. Gasztronómia (tradicion ális magyar, nemzetközi, valamint speciális ételkülönlegességek, saját cukrászat! ...) Dekorációs elemek (élőnövény, vágott virág dekoráció) Technikai szolgáltatás (beszédhangosítás, konferencia- és tolmácstechnika, irodai eszközök...) Külső rendezvények lebonyolítása (teljes körű catering szolgáltatás lebonyolítása külső helyszíneken is) Eszközök bérbeadása (hagyományos és exkluzív eszközök bérbeadása)

Budavári Fortuna Restaurant

Budavári Fortuna Restaurant

A budai királyi várhegy és utcái, palotái házai a világörökség megbecsült és büszkén hirdetett része. Az ősi Budavár szívében, az első kerületben, a koronázó Nagyboldogasszony (Mátyás) templom közvetlen közelében a Fortuna Ház története szorosan összeforrott Magyarország történelmének legfontosabb eseményeivel. Az épület pince és alagút rendszerét a 13 században, 3. Béla király idején kezdték kialakítani, s a 14. században, Anjou Károly Róbert alatt készült el az eredeti épület-együttes. Az azóta eltelt hat évszázadban a történelem viharos és békés időszakaiban sokféle célra szolgált a Fortuna Ház. Itt jelent meg 1473-ban Hess András nyomdájában az első nyomtatott könyv Magyarországon, s 1777-ben működött itt először katonatiszti vendégház és vendéglő. 1840-ben - az akkori egyetem részeként- ismét vendéglőnek adott otthont a ház. 1901-ben alakult ki az épület-együttes mai formája, amely a II. Világháború alatt súlyosan megrongálódott, de helyreállítás után 1957-ben megnyílt a Fortuna Étterem. Az épület dongaboltozatú kapualja, a földszinti, ülőfülkékkel díszített termei, sziklába vájt pincéi történelmi üzenetet hordoznak.

Tuti menü