Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 1. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kerületi - Fogszakorvosok [3. oldal]
részletek »

Budapest 1. kerület képes leírás: Kerületi - Fogszakorvosok [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Kerületi Önkormányzat

Kerületi Önkormányzat

A Budapest I. kerület Budavári Önkormányzat lapja. Hasznos információkkal, az aktuális programlehetőségekkel, pályázatokkal és intézmények linkjeivel. Az első kerület legfrissebb hírei is olvashatóak.

Kertépítés és kerttervezés Budapest

Kertépítés és kerttervezés Budapest

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Hunfalvy János Fővárosi Szakközépiskola

Hunfalvy János Fővárosi Szakközépiskola

Ezen az oldalon a Kosztolányi Dezső Gimnázium iskolaújságjának régebbi számai tölthetőek le. Az egyes számok mérete 6,5-21 megabyte között van, vagyis szép nagyok (figyelembe véve a sulink internetkapcsolatának sebességét). Kellemes letöltögetést. Hunfalvy János Fővárosi Gyakorló, Két tannyelvű Külkereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola weblapja információkkal, életképekkel, hírekkel.

Hubertus Fogadó

Hubertus Fogadó

A panzió Lenti város kiemelt pihenő övezetében, a zalai dombság részeként, a város szőlőhegyén található ahol a zalai panoráma, a friss levegő, családias hangulat biztosítja hogy a pihenés, felüdülés, kikapcsolódás teljes legyen. Lenti város a gyógyfürdő és piaca révén népszerű a turisták körében. A gyógyfürdő tőlünk kör. 2 km amit kerékpárral, autóval vagy akár gyalogosan ( könnyű séta ) is megközelíthetünk. Hetés, Őrség, Göcsej tájegységekből mutat ízelítőt a Kerka Völgye. Ideális hely a túrázóknak Kiépített kerékpárutak, jelölt túraútvonalak várják a gyalogos, kerékpáros, autós túrázókat. Az erdei kisvasút megér egy utat! Nálunk található Magyarország leghosszabb erdei kisvasútja, 32 km hosszú. A panzióhoz közeli, szomszédos erdő kiváló helyszín a gombatúrákra, barangolásokra. Vendégeink számára szívesen adunk tippeket, nyújtunk túraajánlatot vagy akár szervezünk fél- vagy egész napos kirándulást. Szobáink tájolásánál elsődleges szempont volt, hogy vendégeink számára a zalai panoráma nyújtotta szépség biztosított legyen. A szőlőhegy reggeli képe, illata sokunk számára magával ragadó. A tavaszi még kicsit csípős reggelek, a virágzó fák, a nyári remegő levegő, az ezerszínű ősz, a szüret hangulata, ízei, a téli hó súlya alatt roskadozó fák, a harapni való friss levegő még sok év után is vonzó az itt lakó és üdülő vendég számára.

Hotel Kulturinnov

Hotel Kulturinnov

A Magyar Kultúra Alapítvány I . emeleti büféjét egy új csapattal, és új arculattal nyitottuk meg 2006. januárjától. A Hieronymus Catering Kft. szeretettel várja az épületünkbe látogató vendégeket, és megrendelőiket rendezvényeik teljes körű lebonyolításához. A Magyar Kultúra Alapítvány székháza a Budai Vár szívében, a Mátyás templom és a Halászbástya szomszédságában áll. A századelőn épült történelmi múltú falak sok jelentős tudományos és kulturális esemény emlékét őrzik.

Horgásztanya vendéglő

Horgásztanya vendéglő

Szeretettel üdvözöljük a már több, mint 20 éve vezetésünk alatt álló Horgásztanya vendéglő honlapján. Vendégeink szerint itt kapható Budapest és Magyarország egyik legjobb és legtartalmasabb halászleve, nem beszélve a nagymamám eredeti receptje alapján készülő rezgős túrógombócról rengeteg tejföllel és porcukorral, vagy mákkal és házi szilvaöntettel, illetve a kemencében sült túrós csuszáról. Köszönjük kedves törzsvendégeinknek, hogy a 60-as, 70-es évekből származó használati tárgyaikat dekorációs célra felajánlották vendéglőnknek! A hagyomány kötelez!

Házasságkötők

Házasságkötők

Ülőhely: 100 fő Állóhely: 30 fő Részletek: - a helyszín a szabadban van, - igény szerint tartanak esküvőket, - csak szombaton tartanak esküvőket, - parkolási lehetőség ingyenes, - csak felvételről van zeneszolgáltatás, - ez egy külső helyszín, de anyakönyvvezetőt nem biztosítanak, - az anyakönyvvezető szervezi az esküvőket. Két helyen, a kisebb Kerengő udvarban és a nagyobb Dominikánus udvarban esketnek, de rossz idő esetén belső termet biztosítanak. A helyszínt helyben kell lefoglalni, de a hivatalos szertartást az I. kerületi anyakönyvi hivatalban.

Halászó fiú Étterem

Halászó fiú Étterem

The Fisherboy Café &Restaurant is situated in the Buda Castle area, close to the statue of the Fisher Boy, right under the Turul Bird. The amazing panorama and the unique view of the Buda Castle offers an unforgettable experience to our guests beside the international as well as Hungarian choice of food and drinks. Our terrace welcomes everyone from the beginning of April until the middle of October from 10.00 AM until 10.00 PM everyday!

Hagyományok Háza

Hagyományok Háza

A Hagyományok Háza közreműködésével elindult "MR7 - Dalok és dallamok" néven a Magyar Rádió új internetes adása! Az egyelőre kísérleti jellegű, de kiváló AAC+ minőségben hallgatható műsorfolyam eléréséhez legegyszerűbb letölteni a "Magyar Rádióvevő" programot, majd az MR7-re kattintva máris élvezhető az éppen adásban lévő műsorblokk: napi 6 óra eredeti népzene, 6 óra operett, 6 óra revival népzene és 6 óra nóta - tehát minden páratlan órában népzene! Az MR6 - regionális rádiók műsorszünete alatt januártól az ő frekvenciáikon földi sugárzásban is hallható az MR7.

Hirdetés
Gellért-Hegyaljai Ingatlan Iroda

Gellért-Hegyaljai Ingatlan Iroda

Ha nem talál elképzeléseinek megfelelő ingatlant, kérjük hívjon minket a 375-9613 vagy a 06-(30)-855-1333 telefonszámon, illetve keressen fel bennünket irodánkban és mi rövid időn belül megkeressük az Ön által megálmodott házat, lakást vagy egyéb ingatlant. Forduljon hozzánk bizalommal, nekünk Ön a legfontosabb! Megbízási szerződéseinkben nem kérünk kizárólagosságot, de mindent elkövetünk azért, hogy irodánknak sikerüljön megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant, az Ön teljes megelégedésére. Áraink méltányosak és a megbízás tárgyától, az ingatlan fajtájától és nagyságától függően változnak.

Gellei Fodrászat

Gellei Fodrászat

Gellei András mesterfodrász, bemutató-fodrász vagyok. Fodrászdinasztiánkat édesapám, Gellei György alapította. A szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és művésznők társaságában. 1956-ban nyitotta meg első szalonját a Váci utcában, ahol együtt dolgozott az egész család: édesapám, két testvérem és jómagam. Saját szalonomat 1980-ban nyitottam a Gellért Szállóval szemben (Gellei a Gellértnél) amit már felújított állapotban, a mai napig is sikeresen üzemeltetünk. 2004 novemberében megnyitottam az új Gellei Fodrász Szalont az I. kerületben, az Attila út. 81. szám alatt, ahol kellemes, mediterrán hangulatú környezetben várjuk régi és új vendégeinket. Szalonjainkban igen nagy figyelmet fordítunk a rendszeres szakmai képzésekre, amelyeken részt vesz minden munkatárs, aktív versenyző, oktató és bemutató fodrász is. Az Attila úti szalonunkban várom mindazokat, akik szeretnének egy ingyenes szaktanácsadást, mi a számukra legalkalmasabb frizura mind a forma, mind a színek tekintetében. Remélem hamarosan vendégeink között köszönthetjük. Szeretettel várjuk szalonjainkban. Arra törekszünk, hogy a vendég, amíg szalonunkban tartózkodik maradéktalanul érezze jól magát, és amikor távozik legyen tökéletesen elégedett elkészült frizurájával. A frizura stílusát természetesen a vendéggel közösen alakítjuk ki a saját egyéniségére szabott formával és színvilága.

Futópad pláza

Futópad pláza

A legnagyobb futópad kínálat a magyar futópadok piacán! Futópad szállítás: Ingyen az ország egész területére! Menete: online vagy telefonos futópad megrendelése után, értékesítő munkatársunk felhívja Önt telefonon kiszállítási időpont egyeztetésre, és futárral küldjük az Önnel egyeztetett időpontban. Budapesten a futópadok beüzemelése ingyenes!!! Ha megbízható futópad márkában gondolkodik, vagy szeretné a legnagyobb futópad kínálatot egy helyen látni, keresse a futopad-plaza üzleteit!

Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

For Two Utazási iroda

For Two Utazási iroda

Irodánk 1992-ben alakult. Mint osztrák-magyar érdekeltségű cég, hamarosan piacvezetők lettünk a bécsi indulású elsősorban egzotikus utak értékesítésében. Ajánlataink között megtalálhatóak a legjelentősebb hazai és nemzetközi utazásszervezők útjai. Utasaink széles körű last minute ajánlatokból választhatnak mind bécsi, mind budapesti indulással. Amennyiben szeretne értesülni mindig friss akciós útjainkról, kérjük, regisztrálja magát a nyitóoldalon (hírlevél). Egyre több cég kér fel minket incentive útja megszervezésére. Cégünk vezető szívesen állnak rendelkezésre egy személyes megbeszélés keretében. Több éves jól működő kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a világ bármely pontján felejthetetlen, élményekben gazdag incentive utazást szervezünk, teljesítve az Ön elképzeléseit és céljait. Munkatársaink több nyelven beszélnek és rengeteg országról rendelkeznek személyes tapasztalattal is.

Fogszakorvosok 1. kerület

Fogszakorvosok 1. kerület

Az első kerületi fogszakorvosok listája, itt fellelhető az elérhetőségük, akár levélben, akár telefonon. Több , mint 40 fogszakorvos neve található meg, ezek az adatok folyamatosan frissülnek, a rendelők felsorolása fizetőssé vált. Ha első kerületben szeretne első kerületi fogorvost találni, akkor ezen a linken megtalálja őket.

Tuti menü