Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 1. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Siva - Kerületi [2. oldal]
részletek »

Budapest 1. kerület képes leírás: Siva - Kerületi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Siva Print - névjegykártya, arculattervezés, webdesign

Siva Print - névjegykártya, arculattervezés, webdesign

Grafikai és nyomdatechnikai stúdiónk 30 éves szakmai tapasztalatát latba vetve szolgálja ki az egyedi megoldásokra vágyók igényeit. Magas minőségű nyomdai termékek, prémium névjegykártyák, igényes szóróanyagok, exkluzív meghívók, kreatív katalógusok tervezését és kivitelezését vállaljuk, akár rövid határidővel is. Továbbá grafikai munkákkal, arculattervezéssel, webdesign és weboldal készítéssel is foglalkozunk. Engedd szabadjára fantáziádat és akár legvadabb ötleteidet is oszd meg velünk, mert mi megtaláljuk a megoldást a megvalósításra!

Rudas Fűrdő

Rudas Fűrdő

1566-ban készült el a mai fürdő központja: a törökfürdőben 10 méter átmérőjű, áttört kupola alatt, amelyet 8 oszlop tart, egy nyolcszögletű medence foglal helyet. A Duna és a hegyek találkozásában létrejött geológiai törésvonalban évezredek óta meleg vizes források bukkannak a felszínre. Különösen így van ez a Gellérthegy tövében, az Erzsébet-híd budai hídfőjének közelében, ahol 21 meleg vizű forrás fakad. A forrásokra már a középkorban fürdők épültek, és különösen a török időszakban használták ki a feltörő meleg vizet.

Rivalda Café

Rivalda Café

A világörökség részét képező Várnegyed szívében fekvő Rivalda étterem 2000. májusában történt megnyitása óta kifinomultan elegáns, mégis otthonos légkörének, valamint a 18. századi karmelita udvarban kialakított hangulatos kerthelyiségének köszönhetően Budapest egyik legkedveltebb vacsorázó- helyévé vált.

Rex Ingatlan

Rex Ingatlan

Eladná, bérbe adná ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből? Unja más a sok "még átgondolom és jelentkezem" végű megbeszélést? Biztosan van jobb megoldás is! Bízza szakemberre a fárasztó és szakértelmet, értékesítői tapasztalatot igénylő feladatot! Megbízható ingatlanirodánk korrekt feltételekkel értékesíti ingatlanát.

Region Ingatlan

Region Ingatlan

Irodánk elsősorban Budapest belső kerületeiben ( I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., valamint XIII., XIV. belső részei ) található használt lakások és egyéb ingatlanok közvetítésével, forgalmazásával, valamint hitelügyintézéssel foglalkozik, ezen belül teljes körű szolgáltatást nyújtva kedves Ügyfeleinek. Több 10 éves ingatlanközvetítői és tanácsadói tapasztalatokat összegyúrva, sikerült a lehető leghatékonyabb módszert kidolgoznunk, melynek segítségével a Budapest belvárosi ingatlanpiac fontos tényezőjévé váltunk. Jelenleg 3 irodánk segíti Önt a kényelmes és hatékony ügyintézésben, de rövid időn belül újabb ingatlanirodák nyitását tervezzük. Munkatársaink felkészültsége, ügyfélközpontúsága valamint az ingatan piac változásainak rugalmas követése, mind az Ön ingatlanügyletének hatékony megoldását szolgálja.

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Pierrot Étterem

Pierrot Étterem

Célunk a legmagasabb minőség elérése, nem csupán a kínált ételek terén, melyről híresek vagyunk, hanem az étkezési élmény minden aspektusában. a hangulat, a szolgáltatási színvonal,a válogatott borok mind a nálunk eltöltött időt igazolják.

Petőfi Sándor Gimnázium

Petőfi Sándor Gimnázium

Iskolánkat 1892-ben alapították. A kezdeti évek nehézségei után Buda egyik leggyönyörűbb részén, a Várhegy és a Tabán közötti völgyben épült fel az iskola és 1900-tól ott áll a mai napig. A kezdetben háromemeletes épület a II. világháborúban elvesztette harmadik emeletét. Az épület mögött a királyi Vár, az iskola előtt a Horváth kert húzódik. Az iskola 1921-ig I.kerületi Állami Főgimnázium néven, 1921 és 1946 között Verbőczy István Gimnázium, 1946 óta Petőfi Sándor Gimnázium néven működik. Kezdetben fiúiskola, koedukált osztályokat 1963 óta indít. Jelenleg kb 420 tanulónk van. Az iskola fennállása során több profilváltáson esett át és szinte minden alkalommal tudott maradandót nyújtani. Az 1924 és 1942 között reálgimnáziumként működtünk, a hetvenes években pedig az ország egyik legjobb fizikatagozata működött itt. A hatvanas és hetvenes években országos ismertségű zenei élet folyt az iskolában, saját kamarazenekarral és kórussal, saját építésű orgonával. A zeneterem 2003 márciusa óta a zenei együttes alapítójának és karnagyának, Abszinger Gyula tanár úrnak a nevét viseli. Csaknem két évtizeden át, 1972 és 1991 között Budapest legismertebb sportgimnáziuma voltunk.

Országos Széchenyi Könyvtár

Országos Széchenyi Könyvtár

Az Országos Széchényi Könyvtár Magyarország nemzeti könyvtára. Feladatunk a magyar és magyar vonatkozású írott kulturális örökség gyűjtése, feldolgozása, megőrzése és hozzáférhetővé tétele a kéziratos kódexektől a nyomtatott dokumentumokon keresztül az elektronikus kiadványokig. Talán nem szerénytelenség a részünkről, ha azt mondjuk, hogy az Országos Széchényi Könyvtár a nemzet emlékezete, és mint ilyen minden - Magyarország és az országhatárokon kívül élő - magyar ember közös kincse, s egyszersmind az európai- és világkultúra szerves, azt színesítő, gazdagító része. Az elektronikus hálózaton való megjelenésünktől azt reméljük, hogy szélesebb körben, naprakészen tudjuk bemutatni gyűjteményünket, szolgáltatásainkat, és ezáltal gyarapíthatjuk olvasóink, a szolgáltatásainkat felhasználók számát - egyéni kutatókat, érdeklődőket, könyvtárakat, intézmények képviselőit egyaránt - mind a hálózaton keresztül a képernyők előtt, mind a Budavári Palotában.

Hirdetés
Névjegykártya készítés egyedi kivitelben

Névjegykártya készítés egyedi kivitelben

Olyan névjegykártyát szeretnél, amivel máshol nem találkozol össze? Akkor a Buddhánál jó helyen jársz! Exkluzív névjegykártyáinkat a személyes konzultáció alapján tervezzük és az elképzeléseidnek, valamint igényeidnek megfelelően egyedi kivitelben készítjük el. Kiváló grafikusokkal, széles papírválasztékkal és a felületnemesítő eljárások színes tárházával várunk, hogy a több évtizedes nyomdai tapasztalatunkkal támogathassunk és vezethessünk a Téged leginkább kifejező névjegykártya megszületése során.

Nemzeti Táncszínház

Nemzeti Táncszínház

A Nemzeti Táncszínházat a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma alapította a Táncfórum 20 éves eredményes működésének jogutódjaként, engedve a táncművész szakma több évtizedes nyomásának. 2001. december 1. óta otthona' lett a magyar táncművészetnek Budapesten; egy ház, egy színház, ahol felmutatható, közönség elé vihető a hivatásos magyar táncművészet teljes spektruma a folklórtól a klasszikus balettig, a kortárs táncszínháztól az utcai breaktáncig, nagy együttesektől maroknyi alkotócsoportokig. Az előadások mellett megjelentek a társművészetek is; a Nemzeti Táncszínház Galériájában kiváló magyar képzőművészek időszakos kiállításai láthatóak, míg a Kerengő Galériában fotókiállításokat tekinthetnek meg az érdeklődők. A Nemzeti Táncszínház anyagi támogatásaival inspirálja a hazai alkotókat új művek létrehozására, amelyek tovább bővítik a gyermek-, ifjúsági és felnőtt közönségnek szóló előadásait. A színház látogatói számos bérlet közül is választhatnak. A Budai Várnegyed impozáns környezetében - amely a Világörökség része - található Nemzeti Táncszínház, történelmi légkörével, családias miliőt sugárzó hangulatával, változatos programjával, mely továbbra is várja a táncművészet szerelmeseit a nemzet táncszínházába'.

Mercure Budapest

Mercure Budapest

A négycsillagos Mercure Budapest Buda szálloda 390 szobával, - ebből 179 nemdohányzó, 2 mozgáskorlátozottak részére kialakított szobával - várja kedves vendégeit. A kitűnő elhelyezkedésű hotel a budai üzleti negyedben található egy kellemes park, és a Várnegyed közelében, két percnyi sétára a metróállomástól. A szálloda külső/belső parkolóval, autókölcsönzési lehetőséggel,fitness teremmel, úszómedencével, szaunával, és 7 tárgyalóteremmel várja az üzleti utazókat és a turistákat.

Krisztina Wellness

Krisztina Wellness

Buda szívében található. Wellness Klubunk sok szeretettel vár minden sportolni vágyót.Legyen szó aktív vagy akár passzív kikapcsolódásról, szolgáltatásaink között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. Oldalunkon folyamatosan frissülő hírekkel, akciókkal, az egészséges életmóddal kapcsolatos cikkekkel kívánjuk -a lehető legjobban tájékoztatni vendégeinket. Reméljük felkeltjük kíváncsiságát és személyesen is találkozhatunk klubunkban. Látogasson el hozzánk és legyen a vendégünk! Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt, aki szeretné kipróbálni, milyen hatékonyan lehet edzeni egy szakember segítségével!Csak Nálunk az első edzés ajándék, melyhez egy komplett étrendet is összeállítanak szakembereink, hogy még eredményesebbek lehessenek az Ön edzései!Jöjjön el és próbálja ki, hiszen semmit sem veszíthet!!Minden kedves Érdeklődőt sok szeretettel várunk!! Az első edzéshez kérjük egyeztessen időpontot e-mailben vagy telefonon! Most kipróbálhatja szolgáltatásainkat.A Fitnesz Menedzserrel egyeztetve, előzetes bejelentkezés alapján, 800 Ft-os próbakártya igénybevételére van lehetőség.A próbakártyát egyszeri alkalommal biztosítjuk! A részletekért hívja vagy küldjön egy email-t elérhetőségeivel és Mi visszahívjuk! Krisztina Wellness Budapest

Középkori Zsidó Imaház

Középkori Zsidó Imaház

A budavári Táncsics Mihály utca 26. sz. lakóházának földszintjén látható a budai zsidóság későközépkori és török kori lakónegyedének - az egykori Zsidó utcának - a XIV. század végén épült imaháza. A déli oldalán gótikus pillérrel osztott, az északi oldalon a nők egykori imahelyének keretes ablakát őrző boltozott imaterem 1964-ben, az épület műemléki kutatása során került feltárásra majd azt követően helyreállításra.

Kova-Kert kertépítés

Kova-Kert kertépítés

Cégünk a Kova-kert Kertészeti, Szolgáltató és Oktató Kft., mely Buboca Bt. tagjaiból alakult újjá. Kezdetben elsősorban a családi kertek kialakítását, folyamatos gondozását vállaltuk, de felmerült az igény a társasházi kertek, az irodai növények gondozására is, és így szolgáltatásainkat ezen területekre is kiterjesztettük. Családi- és közkertek teljes kialakítását, beltéri növények gondozását vállaljuk napi, heti, havi rendszerességgel vagy egyszeri alkalommal. Szolgáltatásaink igen sokfélék, melyeket mindenben a megrendelő igényeihez alakítunk. Fontos számunkra, hogy olyan kerteket, zöld területeket alakítsunk ki, ahol a kis állatok is menedéket találnak. Cégünk a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Madárbarát Kert programjához elsőként csatlakozott, elnyerve ezzel a Madárbarát Kertépítő címet. Kertépítés - a kert kialakítása A kertépítés összetett feladat, ahol minden egyes munkafolyamat más, és más szakismeretet kíván. Egy új kert kialakítása során a következő munkafolyamatokat végezzük el: - kialakítandó terület megtervezése - tisztítási, irtási munkálatok elvégzése - tereprendezés, földmunka - öntöző berendezések telepítése - kerti tavak, csobogók építése - burkolatok lerakása és támfalak építése - sziklakertek, lugasok kialakítása - ágyásszegély, kerítés építése - növény telepítések, füvesítés Várjuk érdeklődésüket!

Király étterem

Király étterem

A Király Étterem a történelmi várnegyedben a Bécsi kapu szomszédságában található, ahol a hazai és a nemzetközi konyha remekeivel, valamint Puka Károly hangulatos zenéjével és az Operett Színház mûvészeinek rövid revüjével várjuk kedves vendégeinket.

Kerületi Rendőrkapitányság

Kerületi Rendőrkapitányság

A kerület felelős rendőrkapitányságának címe, telefonszáma és elérhetőségei találhatóak meg, valamint közvetlenül a rendőrség honlapjára lehet eljutni és ott az adott oldal továbbirányít a rendőrségen bel.

Tuti menü