Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 1. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Budapest 1. kerület képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Weboldal készítés olcsón

Weboldal készítés olcsón

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgáltatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége van oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállalkozások internetes megjelenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Webáruház készítés, bérlés - 7even - Webmarketing

Webáruház készítés, bérlés - 7even - Webmarketing

Ön megálmodja, mi elkészítjük álmai weboldalát! Eladás-orientált webáruház készítés! Egyedi webáruház választható modulokból. Ha nem szeretne sok pénzt költeni webáruházára, akkor bérelhet is egyet! Látogasson el oldalunkra, ahol bővebb információt talál a webáruház készítésről, karbantartásról és bérlésről.

Vörös Ördög étterem

Vörös Ördög étterem

A ház a 13. sz. végén 14. sz elején épült. A középkori Olasz utcában. A középkori Olasz utca a mai Országház utca közepének felel meg, nevét az itáliai eredetű budai domonkos kolostor alapításakor kapta, mivel a betelepülő szerzeteseket nagyszámú olasz bevándorló követte. A Várnegyednek ez a része gazdag főúri családokról, egyházi méltóságokról volt nevezetes. A dekoratív palotákat széles kapualjak, díszes homlokzatok és ülőfülkék jellemzik. Ezek a Várnegyeden belül a szokásosnál nagyobb kiterjedésű telkeken helyezkednek el.

Várfok Galéria

Várfok Galéria

A galériákra vonatkozó nemzetközi követelményrendszer képviseletével, a minőségi képzőművészet interpretálásával programgalériaként működik. A fennállása óta eltelt majdnem 20 év során kialakult a galériával hosszabb távon együttműködő művészek köre, akik közül a legtöbbeket exkluzív szerződés köt a galériához. A Várfok Galériára kezdetben nagyon határozott, groteszk-frivol hangvétel volt jellemző az ide kötődő kiállító művészek - feLugossy László, Bukta Imre, Gerber Pál, Kungl György, Szurcsik József, Roskó Gábor - jóvoltából. Később a kortárs magyar képzőművészet meghatározó alakjai - Nádler István, Szirtes János, Koncz András, Fehér László, El Kazovszkij - is együttműködnek a galériával. Idáig közel hatvan művésznek rendezett kiállítást a galéria, míg napjainkra kialakult az a 18 névből álló művészgárda, amelynek rendszeres munkabemutatót biztosít évente vagy kétévente.

Üvegezés

Üvegezés

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége a profi üvegezésről. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú kivitelezést keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő üvegezés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az üvegezéssel esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az üvegezés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi kivitelezésnek köszönhetően a végeredmény tökéletes lesz. Nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú üvegezést találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Üveges

Üveges

Üveges Budapesten az 1.ker.-ben. Üvegezés, üveges munkálatok Budapesten, az 1. kerületben. Bármilyen üveget kicserélünk, legyen az float, katedrál, hőszigetelt vagy akár tükör. Több mint 100 üvegtermékből választhatja ki a legmegfelelőbbet. Vegye igénybe az ingyenes felmérés szolgáltatásunkat az 1. kerületben. Rövid határidővel vállaljuk a munkálatokat.

Utcakereső

Utcakereső

Budapest, Debrecen, Békéscsaba, Eger, Érd, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg utcáit kereshetjük meg.

Utazási iroda Budapest - V.ker

Utazási iroda Budapest - V.ker

A Morton's Utazási Iroda nagyszerű utazás lehetőségeket kínál a Rómába utazni vágyók számára. Több éjszakát utak Rómába, akár 100.000 forint alatt is! Róma mellett, a világ minden tájára(New York, Milánó, Kanári-szigetek, Dominikai Köztársaság, stb.) kínálnak a vásárlóknak utakat, kedvező árakon. Az oldalukon található repülőjegy kereső alkalmazás használatával, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb utazást. Utazás lehetőségeik folyamatosan frissülnek és bővülnek, újabb és újabb utakkal.

Toldy Ferenc Gimnázium

Toldy Ferenc Gimnázium

A Toldy Ferenc Gimnázium alapításának éve: 1854. A kezdetben Budai Császári és Királyi Felsőreáliskolának nevezett, német nyelvű intézmény császári rendelettel alapíttatott a Leo Thun kultuszminiszter nevéhez fűződő Organizations Entwurf , azaz az osztrák közoktatást szabályozó rendelet szellemében. A reáliskola célja az alapfokú ipariskolák és a 'technikai iskolák' (vagyis műszaki egyetemek) közötti átmenet, a középfokú oktatás biztosítása, előkészítés a technikai iskolai tanulmányokra, és természetesen a német szellem erősítése a tanítási nyelv révén. (Magának a középfokú reáliskolának a létrejöttét azonban már a magyar reformnemzedék legkiválóbbjai, így Széchenyi és Deák is szorgalmazták.)

Hirdetés
Thule kerékpárszállítók / Síbox.hu

Thule kerékpárszállítók / Síbox.hu

A kiváló minőségű Thule termékek már Budapest szívében is, a Széll Kálmán tértől (Moszkva tér) 1 percre. A Thule Síbox Budavár áruházban megtalálja a kerékpárszállítás összes lehetséges módját a Thule tartók segítségével. Teljes kínálatunkban megtalálja még a Thule tetőcsomagtartókat, Thule tetőbox, Thule kerékpártartó, Thule hólánc és Thule síléctartók, Thule kenu - kajak és szörf szállítókat. Megkezdtük a prémium kategóriás Thule gyerekszállítók forgarlmazását: Thule Chariot és Thule Ridealong néven, illetve a Thule táskák, Enroute, Crossover MacBook néven.

Térkőmester

Térkőmester

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a 14. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a térkövek világa, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A térkövezéssel kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a 15.-kerületi Répszolg Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a térkövek nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor.

Térkép

Térkép

Az első kerület térképe található meg. Kiemelt jelzéssel a szállások, látnivalók, wellness, spa, szolgáltatások, konferencia, üdülési csekk, programok láthatóak, valamint el lehet jutni minden olyan linkre, ami az első kerülettel kapcsolatos lehet.

Szilágyi Erzsébet Gimnázium

Szilágyi Erzsébet Gimnázium

Szilágyi Erzsébet Gimnázium, Budapest - Iskolánkat 1881-ben alapították. Egykori épülete a budai Várban, a mai Hilton szálló helyén állt. 1936 őszétől új iskolaépületben, a Vár alatti Mészáros utcában folyik a tanítás. Az épület a magyar Bauhaus egyik legjelentősebb alkotása, s teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Várra és a budai hegyekre. Iskolánk névadója híres uralkodónk, Mátyás király édesanyja. Nevét 1922-től viseli a gimnázium. A legendás történet szerint Szilágyi Erzsébet egy holló segítségével küldött levelet a prágai börtönben sínylődő Mátyásnak - ezért szerepel iskolánk címerében a levelet tartó holló. (A holló Mátyás címermadara volt.) Gimnáziumunk 1963-ban, elsőként az országban, UNESCO iskola lett, és megindult a diákcsere-program Franciaországgal, majd Olaszországgal. Máig folyamatos a kapcsolatunk a németországi Heiligenhaus iskolájával. Számos külföldi utazást szervezünk, az említett országokon kívül Angliába, Spanyolországba, valamint Közép-Európa nevezetes városaiba: Pozsonyba, Prágába, Kolozsvárra. Testvériskolánk a kolozsvári Báthory Líceum; a két intézmény tanárai és diákjai osztálykirándulások keretében kölcsönösen látogatják egymást.

Szent György Fogadó

Szent György Fogadó

Párját ritkító környezetben, a Szentháromság tér és a Mátyás Templom szomszédságában található a St. George Residence. A mai Fortuna utca és Fortuna köz sarkán három középkori lakóház egyesítésével és átalakításával jött létre 1784-ben a barokk stílusú Fortuna Fogadó. A fogadó műemléki helyreállítása során a díszítőfestést is teljesen restaurálták: 26 apartman, hangulatos belső kert, kávéház, étterem, rendezvénytermek és középkori borozó került kialakításra. 2007 áprilisában nyitotta meg kapuit St. George Residence néven Budapest első All Suite hotelje.

Szent Gellért Gimnázium

Szent Gellért Gimnázium

Iskolánkat Budán, a Gellért-hegy közelében 1993-ban alapította a Krisztinavárosi Havasboldogasszony Plébánia. A nyolc osztályos általános iskola 1997-ben négy évfolyamos gimnáziummal bővült, így diákjaink számára 12 éven keresztül biztosíthatjuk a katolikus szellemiségű, korszerű ismereteket nyújtó nevelést és oktatást. Iskolánk eredendően a vallásukat gyakorló katolikus családok gyermekeinek kíván szellemi-lelki és közösségi szempontból egyaránt növelő közeget biztosítani. A XXI. század elején a katolikus iskolának ugyanakkor missziós küldetése is van. Ezért felvállaljuk azt a szülői igényt is, hogy a gyermek és családja az egyház közösségéhez egyre elkötelezettebben kötődjön. Ez adott esetben a katekézis kezdetét és a szentségek vételére való felkészítést is jelenti. Iskolánkban megtalálhatják helyüket a keresztény értékrendet elfogadó átlagos képességű és a kiemelkedően tehetséges diákok egyaránt. A tehetség felismerését és kibontakoztatását kiemelt feladatunknak tekintjük. Célunk olyan, szűkebb-tágabb környezetükért is felelősséget és feladatot vállaló fiatalok elindítása, akik felismerve saját küldetésüket hazánk aktív polgáraivá válnak.

Szent Benedek Általános Iskola

Szent Benedek Általános Iskola

1923-ban a Pannonhalmi Főapát iskolát alapított a fővárosban, amely a Rigó utcában működött (azt az épületet bérelték, amely később a nyelvvizsgaközpont lett). A nagy hírű pesti bencés iskola működésének az egyházi iskolák zömét államosító kommunista rendelet vetett véget 1948-ban. A pesti bencés iskolában végzett öregdiákok kérésének eleget téve 1994-ben a Pannonhalmi Főapát hozzájárult az iskola újraalapításához. Az intézmény székhelye a kapucinus atyák nagylelkűségéből a Fő utca 30. (a kapucinus templom melletti rendház épülete) lett. Az öregdiákok az iskola működésének támogatására létrehozták a Szent Benedek Kulturális Alapítványt.

Soltex Divatház

Soltex Divatház

Ha Ön az elegáns, ünnepi megjelenésre vagy sportos kényelemre vágyik , itt mindkettőt megtalálja ráadásul mindenből a legjobbat, vevőbarát árakon. A Soltex Divatház nem csak a helyi polgárok,színészek, zenészek, üzletemberek és teniszezők kedvenc találkozóhelye, hanem itt minden hűséges vásárló élvezheti a törzsvásárlóknak kijáró kedvezmények előnyeit. A kollekció kiemelkedő európai gyártók legszebb modelljeiből gondos válogatás után kerül összeállításra . Törekszünk a természetes anyagok használatára és ügyelünk arra, hogy az Ön által vásárolt ruházat viselete kellemes közérzetet jelentsen és a tisztításra ill. vasalásra fordított időt a minimumra csökkentsük. Nálunk tovább él a régi kereskedői hagyományok tisztelete és előnyben részesítjük a vevőkkel történő egyéni foglalkozást egyben gondoskodunk róla, hogy Önnek a vásárlás örömet, jókedvet és szórakozást jelentsen. Szezon végi kiárusítások mellett állandó piacteret nyitottunk ahol mindent féláron árusítunk, így ha korábban még mérlegelt , most nem tud ellenállni. Szolgáltatásaink: - kedvezmények törzsvásárlóknak - méretre igazítás - bankkártya elfogadás - különleges akciók - egyedi rendelések kielégítése - vásárlás előzetes időpont egyeztetés alapján Várjuk kedves vásárlóinakat!

Tuti menü