Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan irodák - Budapest 1. ker. képes leírás - Budapest 1. kerület.tlap.hu
részletek »

Ingatlan irodák - Budapest 1. ker. - Budapest 1. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest1ker.tlap.hu » Ingatlan irodák - Budapest 1. ker.
Keresés
Találatok száma - 8 db
Üvegezés

Üvegezés

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége a profi üvegezésről. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú kivitelezést keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő üvegezés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az üvegezéssel esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az üvegezés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi kivitelezésnek köszönhetően a végeredmény tökéletes lesz. Nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú üvegezést találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Rex Ingatlan

Rex Ingatlan

Eladná, bérbe adná ingatlanát? Elege van az eredménytelen hirdetésekből? Unja más a sok "még átgondolom és jelentkezem" végű megbeszélést? Biztosan van jobb megoldás is! Bízza szakemberre a fárasztó és szakértelmet, értékesítői tapasztalatot igénylő feladatot! Megbízható ingatlanirodánk korrekt feltételekkel értékesíti ingatlanát.

Region Ingatlan

Region Ingatlan

Irodánk elsősorban Budapest belső kerületeiben ( I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., valamint XIII., XIV. belső részei ) található használt lakások és egyéb ingatlanok közvetítésével, forgalmazásával, valamint hitelügyintézéssel foglalkozik, ezen belül teljes körű szolgáltatást nyújtva kedves Ügyfeleinek. Több 10 éves ingatlanközvetítői és tanácsadói tapasztalatokat összegyúrva, sikerült a lehető leghatékonyabb módszert kidolgoznunk, melynek segítségével a Budapest belvárosi ingatlanpiac fontos tényezőjévé váltunk. Jelenleg 3 irodánk segíti Önt a kényelmes és hatékony ügyintézésben, de rövid időn belül újabb ingatlanirodák nyitását tervezzük. Munkatársaink felkészültsége, ügyfélközpontúsága valamint az ingatan piac változásainak rugalmas követése, mind az Ön ingatlanügyletének hatékony megoldását szolgálja.

Gellért-Hegyaljai Ingatlan Iroda

Gellért-Hegyaljai Ingatlan Iroda

Ha nem talál elképzeléseinek megfelelő ingatlant, kérjük hívjon minket a 375-9613 vagy a 06-(30)-855-1333 telefonszámon, illetve keressen fel bennünket irodánkban és mi rövid időn belül megkeressük az Ön által megálmodott házat, lakást vagy egyéb ingatlant. Forduljon hozzánk bizalommal, nekünk Ön a legfontosabb! Megbízási szerződéseinkben nem kérünk kizárólagosságot, de mindent elkövetünk azért, hogy irodánknak sikerüljön megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant, az Ön teljes megelégedésére. Áraink méltányosak és a megbízás tárgyától, az ingatlan fajtájától és nagyságától függően változnak.

For Two Utazási iroda

For Two Utazási iroda

Irodánk 1992-ben alakult. Mint osztrák-magyar érdekeltségű cég, hamarosan piacvezetők lettünk a bécsi indulású elsősorban egzotikus utak értékesítésében. Ajánlataink között megtalálhatóak a legjelentősebb hazai és nemzetközi utazásszervezők útjai. Utasaink széles körű last minute ajánlatokból választhatnak mind bécsi, mind budapesti indulással. Amennyiben szeretne értesülni mindig friss akciós útjainkról, kérjük, regisztrálja magát a nyitóoldalon (hírlevél). Egyre több cég kér fel minket incentive útja megszervezésére. Cégünk vezető szívesen állnak rendelkezésre egy személyes megbeszélés keretében. Több éves jól működő kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a világ bármely pontján felejthetetlen, élményekben gazdag incentive utazást szervezünk, teljesítve az Ön elképzeléseit és céljait. Munkatársaink több nyelven beszélnek és rengeteg országról rendelkeznek személyes tapasztalattal is.

Édes Otthon Ingatlan

Édes Otthon Ingatlan

Az Édes Otthon Ingatlan Központ munkatársaiként arra törekszünk, hogy Ön személyre szabott ajánlatokat és tanácsokat kapjon ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, üzemeltetésével, ingatlana piaci értékével, hitel-ügyintézéssel és befektetésekkel kapcsolatban. Célunk az igényes és megbízható közvetítői munka, ügyfeleink idejének és pénzének megkímélése. Irodánk lakóingatlanok, telkek, irodák, ipari és kereskedelmi ingatlanok , luxus ingatlanok és új építésű ingatlanok adás-vételével, bérbeadásával egyaránt foglalkozik. Ha Ön befektetni kíván, nem csak kiváló befektetési ajánlatok felkutatásában vagyunk partnerek, hanem azok mielőbbi jövedelmezőbbé tételében, hasznosításában is. Munkánkat több, mint 70 társirodánk is segíti, akikkel napi kapcsolatot tartunk fent. Ez által Ön nem csak a saját - több száz ingatlant tartalmazó - adatbázisunkból válogathat igénye szerint, hanem társirodák ajánlatait is naprakészen tudjuk kínálni. Cégünk tagja a több mint 150 tagot számláló Origo ingatlan adatbázisnak, és a Magyar Ingatlan Klubnak is, amely szakmai csoportosulások munkánk hatékonyságát nagy mértékben segítik.

Beák és társa Ingatlaniroda

Beák és társa Ingatlaniroda

Társaságunk 1994 év elején alakult. Az alapítók a Fővárosi Ingatlanközvetítő Vállalatnál szerzett évtizedes tapasztalataikat kívánták hasznosítani. Kezdetben belvárosi lakások közvetítésével foglalkoztunk, komoly változást az 1996-os esztendő hozott. Ekkor új helyre, az Oktogonra költöztünk, ahol jelenleg is működünk.Az új hely, új feladatokat, új tevékenységeket is hozott. A közvetítői tevékenység kiszélesedett, irodák, üzletek és ipartelepek közvetítésével is foglalkozunk. 2002-ben közvetítői tevékenységünket elismerve, a Magyar Ingatlanszövetség

A1 Ingatlan

A1 Ingatlan

Az A1 Csoport új és használt ingatlanok értékesítésére jött létre, és ezen a területen stabil, piacvezető szerep elérését tűztük ki magunk elé. Mindenekelőtt a nagyobb érdeklődésre számot tartó, kurrens ingatlanok értékesítését helyezzük előtérbe. Nemzetközi hátterünkből adódóan illetve a helyi piacon professzionális tudással rendelkező tanácsadóink által a legköltséghatékonyabb úton tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. Célunk elérése érdekében vevőinknek a legteljesebb rálátást és a legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítjuk. Ügyfélállományunk adatbázisának karbantartásával folyamatosan tudjuk partnereink lakóingatlanait prezentálni szűrt és potens vásárlórétegünk felé. Célunk, egy a nemzetközi összehasonlításban is - mind szakmailag, mind erkölcsileg - élenjáró ingatlan tanácsadói-hálózat kiépítése és megfelelő működtetése. Konkrét célunk, hogy hozzájáruljunk szakmánk társadalmi elismertségének növeléséhez mindazzal, hogy folyamatosan kimagasló színvonalú, üzleti környezetünk elégedettségét biztosító tevékenységet végzünk.

Tuti menü